@ Bruker:Caroline - Nettverksgruppa - NVG
Personlige verktøy

Bruker:Caroline

Fra Nettverksgruppa - NVG
(Forskjell mellom revisjoner)
Gå til: navigasjon, søk
(Opprettet brukerside for bruker:Caroline)
 
 
(2 mellomrevisjoner av én bruker vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
'''Caroline Sæhle''' (bursdag 26. mars) er det langhåra, bråkete og Dwarf Fortress-frelste styremedlemmet til NVG. Hun studerer Datateknikk ved [http://www.idi.ntnu.no/ Institutt for datateknikk og informasjonsvitenskap] på 5. året, med hovedprofil [http://www.idi.ntnu.no/education/krv.php?k=mtdt_kds Komplekse datasystemer].
+
'''Caroline''' er det langhåra, bråkete og Dwarf Fortress-frelste styremedlemmet til NVG.
[https://en.wikipedia.org/wiki/Dwarf_Fortress Dwarf Fortress] er antakelig yndlingsdataspillet til Caroline. For en enkel oppstart for de som bruker Windows og Mac, sjekk ut [http://dwarffortresswiki.org/index.php/Utility:Lazy_Newb_Pack Lazy Newb Pack]. Ellers er hun å finne på [http://www.pvv.ntnu.no/ PVV]s Minecraftserver med brukernavnet Miriting. Det er lov å si hei!
+
 
 +
Jeg å finne på [http://www.pvv.ntnu.no/ PVV]s Minecraftserver. Det er lov å si hei! Jeg er lettest å få tak i på IRC, /query carolisa på IRCnet/EFNet/Freenode/OFTC. Du kan også sende meg e-post på caroline@nvg.ntnu.no.

Nåværende revisjon fra 24. sep 2014 kl. 15:41

Caroline er det langhåra, bråkete og Dwarf Fortress-frelste styremedlemmet til NVG.

Jeg å finne på PVVs Minecraftserver. Det er lov å si hei! Jeg er lettest å få tak i på IRC, /query carolisa på IRCnet/EFNet/Freenode/OFTC. Du kan også sende meg e-post på caroline@nvg.ntnu.no.