@ Referat:Styremøte 10. desember 2012 - Nettverksgruppa - NVG
Personlige verktøy

Referat:Styremøte 10. desember 2012

Fra Nettverksgruppa - NVG
Revisjon per 13. des 2012 kl. 15:32 av Jb (Diskusjon | bidrag)

(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Gå til: navigasjon, søk

Innhold

Tilstede

alxandr, ix, kaasen, gunnarre og jb

Sak 1. GAIDO

Godkjent. To eventueltsaker ble nevnt på starten av møtet. Sendt på mandag før møtet, dette kan være litt i tidligste laget. Sms-varsling er fint, jb har notert seg det.

Sak 2. Gjennomgang av tidligere referater

Gunnarre har sendt inn partneravtale til DNB og ordnet Altinn. Kjøleskapet må avtines, fint om noen passer på. Foreslått innkjøp av isskrape.

Hiaasen skal fremdeles ordne nøkler. Kurs går over til neste møte.

Vi har glemt å kjøpe kjøleskapsmagneter. Vi må i tilegg kjøpe klistremerker til det nye kjøleskapet, evt forsøke å overføre de gamle.

Sak 3. Kurs

Alle kurs føres videre, det er litt tett opp mot jula nå.

Ikke før nyttår, men ikke så lenge etter burde vi ha en ekskursjon til Tungregnesenteret i anledning deres nye maskin. Også ønske om ekskursjon til Hackheim

Eventuelt

Barnerommet

Vi mister bruken av barnerommet. IDI sier det opp på sikt, det kan bli allerede til sommeren eller om et år. Dette er et problem da vi har masse "skrot" der. Mange har også en rekke private ting der, vi må derfor sende en beskjed ut til alle medlemmer om denne situasjonen. Det må også ryddes for å se hva som kan ta vares på, hva som kan gis videre og hva som må resirkuleres. Spørsmål reist om vi trenger et ekstra rom, dersom vi får en markant større "lab" vil vi ikke trenge det.


Reitgjerdet

Innbrudd på Reitgjerdet, NVG rystet. Må innføre nye rutiner for TCP-wrapping. Det må installeres Deny-host-system på alle maskiner med Debian/pakkesystem. Det ble dessuten reist spørsmål om root-passordets styrke, dennes styrke forble uavklart.

Juleavslutning

Det er litt tett opp mot jul, men det skal kjøpes inn pepperkaker :)


Kritikk av møtet

Ingen jb fikk med seg.