@ Referat:Styremøte 4. september 2017 - Nettverksgruppa - NVG
Personlige verktøy

Referat:Styremøte 4. september 2017

Fra Nettverksgruppa - NVG
Revisjon per 4. sep 2017 kl. 19:38 av Caroline (Diskusjon | bidrag)

(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Gå til: navigasjon, søk

Styremøte mandag 22. mai 2017.

Tilstede: appear.in: thomasr, gunnarre, caroline, terminalrommet: kaasen, hiasen, hranes Møteleder: hiasen Referent: caroline

Innhold

1. Godkjenning av innkalling og dagsorden

OK.


2. Referatsaker fra forrige møte

E-posttjener: Ikke skjedd noe mer. Må purre igjen. Musikk-kurs, NUCCC: Intet nytt. Kaasen var innom TIHLDE og sa hei, da de har blitt en ny NUCC. De var positive til NUCCC. Dugnad terminalrom: Det ble litt ryddigere! Lite ny aktivisering av medlemmer. Infoskjermen er i gang igjen! Gunnarre har lagt igjen en HDMI-kabel, og det går an å bruke x11vnc om en skulle trenge å fikse noe. Thomasr foreslår at det burde stå noe på Driftewiki. caroline og gunnarre orger bilder/videoløkke seg i mellom. Komme-i-gang-dagen var vellykket. Roll-upen kan få byttet ut banneret til senere anledninger. Nettverkspunktene - fiks OK. Vipps - caroline har bestilt bruker til kaasen.


3. Kurs, kurskalender og aktiviteter

Kom-i-gang-dagen gikk supert. Skryt til NTNU. Vi har meldt inn folk på stand med kontoopprettelse og hele pakka - vi har fått to nye medlemmer. Roll-upen er veldig kul. Det funket veldig bra å stå sammen med PVV på Komme-i-gang-dagen.

4. Eventuelt

Følge opp nye medlemmer.