@ Nettverksgruppa - NVG
Personlige verktøy

Hovedside

Fra Nettverksgruppa - NVG
Gå til: navigasjon, søk

Innhold

NVG - Nettverksgruppa

Velkommen til Nettverksgruppas World Wide Web. Nettverksgruppa er en forening for datainteresserte studenter og ansatte ved Norges teknisk-naturvitenskaplige universitet i Trondheim.

Disse hjemmesidene har nettopp tatt over for våre gamle sider.

Kontakt oss gjerne dersom du føler for det.

Vil du bli medlem?

Har du lyst til å bli medlem er du veldig velkommen! Du finner mer informasjon om medlemsfordeler og kontingent på siden Bli medlem. Har du lyst til å se selv er det selvsagt bare å komme innom terminalrommet vårt eller prate med et styremedlem. Vi biter ikke :)

MOTD

20150828 Ruteromsjalting onsdag 2. sep. kl. 10.00.
kaasen  Vi skal overta rutingen for vårt eget nett. Ved
     overgangen vil nettet bli borte en stund og kanskje være
     ustabilt i noen timer. Ruteren, nvg-gw, kjører også
     brannvegg og består av maskinene titten-tei og
     andre-von-drei.

Meldinger

Ruteromsjalting

Onsdag 2. september kl. 10.00 vil våre egne maskiner titten-tei og andre-von-drei overta som NVG-gateway. I den forbindelse vil nok NVG-nettet bli borte en stund og kanskje være ustabilt i noen timer.

Det skal ikke være nødvendig å gjøre forandringer på de andre NVG-maskinene i denne forbindelse (bruker samme adresser for default gateway).

SSL-sertifikater

Sertifikatene våre er utløpt, og vi arbeider med å fornye dem. Imidlertid har vi en oversikt over fingeravtrykkene til de gamle sertifikatene og til noen av SSH-nøklene. Denne oversikten ligger også på /usr/common/nvg/sertifikater.asc.

Eldre meldinger