@ Bruker:Caroline - Nettverksgruppa - NVG
Personlige verktøy

Bruker:Caroline

Fra Nettverksgruppa - NVG
(Forskjell mellom revisjoner)
Gå til: navigasjon, søk
m
Linje 1: Linje 1:
'''Caroline Sæhle''' (bursdag 26. mars) er det langhåra, bråkete og Dwarf Fortress-frelste styremedlemmet til NVG. Hun studerer Datateknikk ved [http://www.idi.ntnu.no/ Institutt for datateknikk og informasjonsvitenskap] på 5. året, med hovedprofil [http://www.idi.ntnu.no/education/krv.php?k=mtdt_kds Komplekse datasystemer].
+
'''Caroline Sæhle''' (bursdag 26. mars) er det langhåra, bråkete og Dwarf Fortress-frelste styremedlemmet til NVG. Studerer Datateknikk ved [http://www.idi.ntnu.no/ Institutt for datateknikk og informasjonsvitenskap] på 5. året, med hovedprofil [http://www.idi.ntnu.no/education/krv.php?k=mtdt_kds Komplekse datasystemer].
[https://en.wikipedia.org/wiki/Dwarf_Fortress Dwarf Fortress] er antakelig yndlingsdataspillet til Caroline. For en enkel oppstart for de som bruker Windows og Mac, sjekk ut [http://dwarffortresswiki.org/index.php/Utility:Lazy_Newb_Pack Lazy Newb Pack]. Ellers er hun å finne på [http://www.pvv.ntnu.no/ PVV]s Minecraftserver med brukernavnet Mirithing. Det er lov å si hei!
+
 
 +
 
 +
[https://en.wikipedia.org/wiki/Dwarf_Fortress Dwarf Fortress] er antakelig yndlingsdataspillet, om du lurte. For en enkel oppstart for de som bruker Windows og Mac, sjekk ut [http://dwarffortresswiki.org/index.php/Utility:Lazy_Newb_Pack Lazy Newb Pack]. Ellers er jeg å finne på [http://www.pvv.ntnu.no/ PVV]s Minecraftserver. Det er lov å si hei! Jeg er lettest å få tak i på IRC, /query carolisa på IRCnet. Du kan også sende meg e-post på caroline@nvg.ntnu.no.

Revisjonen fra 13. feb 2014 kl. 21:06

Caroline Sæhle (bursdag 26. mars) er det langhåra, bråkete og Dwarf Fortress-frelste styremedlemmet til NVG. Studerer Datateknikk ved Institutt for datateknikk og informasjonsvitenskap på 5. året, med hovedprofil Komplekse datasystemer.


Dwarf Fortress er antakelig yndlingsdataspillet, om du lurte. For en enkel oppstart for de som bruker Windows og Mac, sjekk ut Lazy Newb Pack. Ellers er jeg å finne på PVVs Minecraftserver. Det er lov å si hei! Jeg er lettest å få tak i på IRC, /query carolisa på IRCnet. Du kan også sende meg e-post på caroline@nvg.ntnu.no.