@ Referat:Styremøte 10. september 2018 - Nettverksgruppa - NVG
Personlige verktøy

Referat:Styremøte 10. september 2018

Fra Nettverksgruppa - NVG
Gå til: navigasjon, søk

Styremøte mandag 10. september 2018 kl. 20.00.

Tilstede: appear.in: thomasr, caroline, gunnarre, terminalrommet: kaasen
Møteleder: gunnarre
Referent: caroline

Innhold

1. Godkjenning av innkalling og dagsorden

Godkjent.

2. Referatsaker fra forrige møte

Vifteløs pens - ingen progresjon. SCSI-kabel til Deckard - kaasen har funnet noen kabler på lageret, han tar dem med på maskinrommet og sjekker om de passer.
Naborommet til maskinrommet - intet nytt.
Epost-tjener - intet nytt. Vi bør sette en dato, kan invitere folk til å være med. Gunnarre spør nye folk om de har lyst til å mekke epost. Prøve å rekruttere til drift?
UPS - kun på Swix og Sprocket. Måle effektbruk? Vi må planlegge nedetid.
Vi har nye stoler - låst fast 3 stykker med lås og låsewire (spør styret om kode). De har ikke forsvunnet ennå! Vi må vurdere hvor lurt det er å ha den lengden vi har nå, mulig vi må gjøre det slik at de må låses opp ved bruk, fordi det er lett å snuble i wiren.
GDPR - se forrige referat. Vi bør finne ut best praksis for å identifisere at brukeren som ber om sletting/utlevering av data er riktig bruker. Per nå bruker vi telefonnummer. Vi bør vurdere å endre informasjon vi registrerer om nye brukere for å lette verifisering, og samtidig ikke samle på for mye informasjon.

3. Kurs, kurskalender og aktiviteter

Gjennomført Kom-i-gang-dag, har snakka med mye folk og delte ut en haug med brosjyrer. Vi har hatt selskap av PVV.
Vi trenger en ny dato for Pingvin og Pizza.
Fadderdag 18. august. Vi meldte om at vi var på terminalrommet, bare å stikke innom, men det kom ingen.
Kurs: Dataoverføring over amatørradio - gunnarre. Det er ikke helt egnet å være i en kjeller, men vi kan eventuelt sette en antenne ut på gårdsplassen.
Linuxkveld/bli-kjent-dag på terminalrommet - kan annonsere på Innsida, i forelesninger, etc.

4. Eventuelt

Vi bør gjøre oss selv mer synlige! For eksempel, ta en tur i forelesninger og reklamere for kurs. Henge opp fler plakater/gjøre terminalrommet mer synlig. Orakelkontorene, etc - steder å bleste kurs!

Vi bør få i gang et litt uformelt samarbeid med PVV - terminalrommet vårt er jo ganske rolig, kan kanskje invitere over folk når det blir for mye på deres? Kan jo være kjekt for folk som vil jobbe med øvinger, etc.? Evt "byttelåne" terminaler - en terminal hos oss gir tilgang til PVV og vice versa.

Møtet heves 21:12.